2008-09-12 15:10:17• hírek • Szatmar.ro

Esküvői fotó: Tímea és Ottó

Ezen a héten Tímeát (29) és Ottót (34) ismerhetik meg olvasóink, akik július 5-én házasodtak össze.

 

 

Tímea és Ottó mindketten Mezőfényiek, így már évek óta ismerik egymást, viszont csupán a tavalyi év februárjában kerültek közelebb egymáshoz. Az együtt töltött egy év elegendő volt arra, hogy tudják egymáshoz tartoznak, így idén márciusban fel is húzták az eljegyzési gyűrűt. Az ifjú pár életkorából adódóan természetesen mindkettejüknek volt komolyabb kapcsolatuk, ám azok nem bizonyultak annyira tartósnak és megalapozottnak, hogy eljussanak az oltárig. Most már Tímeát és Ottót nem csupán egymás iránti szeretetük, hanem a közös gyerekük érkezése is egyre jobban összeköti. -Egy hónap múlva megszületik a kislányunk. Már izgatottan várjuk, hogy világra jöjjön. Még nem döntöttünk a nevéről, de a férjem azt mondta rám van bízva a névválasztást. Az elkövetkezendő időszakban biztos vagyok benne, hogy minden gondolatunk a gyerek körül forog majd, akivel egyértelműen teljes lesz az életünk - mesélte Tímea.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a \n szatmar@szatmar.ro Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: